914,925

MJETE AKTIVE *

* (në qarkullim ose të cregjistruara përkohësisht - Qershor 2024)

1,078,041

LEJE DREJTIMI AKTIVE **

** (Vlefshmëri aktive ose e rinovuar - Qershor 2024)

3,167,660

SHËRBIME NË VIT ***

*** (Viti 2023)

Testi Teorik për Lejen e Drejtimit

Marrja e Lejes së Drejtimit është një proces serioz për individin, shoqërinë dhe sigurinë në qarkullimin rrugor.

 

Materiale Udhëzuese

Simulimi i Testit Zyrtar Online 

OPEN DATA

Një platformë online e cila mundëson të dhënat statistikore mbi mjetet e regjistruara dhe lejedrejtimet në Shqipëri, si dhe për shërbimet e ofruara nga DPSHTRR. 

 

Kërko, krahaso, analizo!

Denoncime

Denonco Mjete Ndotëse, Anomali Të Transportit Rrugor, Akte Korruptive apo Abuzive nga Punonjësit Tanë.

 

Vijo me Denoncimin

Verifiko Denoncimin për mjetin tuaj

Programe të dedikuara për sigurinë rrugore, evente e nisma edukative e ndërgjegjësuese.

 

Lexo më shumë

RETRO

 

Mjetet historike të koleksionit shqiptar RETRO.
Nda pasionin, shto koleksionin

 

Lexo më shumë

 

MJETET ELEKTRIKE

 

Informacion mbi mjetet elektrike, politikat e gjelbra e sociale, eventet.

 

Lexo më shumë

 

AUTOMOTO PARK

 

Cirkuiti i parë shqiptar me pistë ~5.3 km dhe një sipërfaqe prej 500,000+ m² në qytetin e Elbasanit sipas standardeve të FIA, FIM dhe CIK.

 

Lexo më shumë

 

 


Çmime & Anëtarësime

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga