Bëhu Pjesë

You are here

A E MBËSHTET “AUTOMOTO PARK ALBANIA”?

 

Bëhu pjesë e komunitetit të të apasionuarve pas automotorizmit shqiptar!

Informohu mbi ecurinë e projektit dhe bëhu pjesë e forumeve online!  

Informohu për eventet dhe organizimet automotive në Shqipëri dhe rajon! 

 

Bashkojmë ëndrrat, pasionin dhe adrenalinën!