Në këtë hapësirë qytetarët mund të vetëdeklarojnë lëvizjen me mjet për vajtje-ardhje në punë, të aplikojnë për lëvizje mjeti personal, të aplikojnë për lëvizje mjeti\mjetesh biznesi dhe të gjurmojnë statusin e aplikimit të tyre (nëse është në shqyrtim, pranuar apo refuzuar).

Kliko këtu për të bërë Vetëdeklarimin / Autorizimin Online

Masa dhe Rekomandime për Transportin Ndërkombëtar të Mallrave

Shfleto Masat dhe Rekomandimet Deklaro Mjetin dhe Drejtuesin

Aplikime / Rezervime dhe pagesa online për shërbime të DPSHTRR

Portali e-Albania Paguaj Taksën TVMP / TVML

Raporto problematika / Denonco përmes platformës së Bashkëqeverisjes

Platforma Bashkëqeverisjes Raporto Problematika

DPSHTRR - MIE (Emergjenca COVID-19)

27/03/2020

Kufizim i Lëvizjes nga data 28.03.2020

Njoftim zyrtar nga Kryeministria: Nga nesër, e Shtunë datë 28 Mars nga ora 13:00 deri të Hënën në orën 5:00, ndalohet rreptësisht lëvizja për këmbësorët dhe qarkullimi i mjeteve në rrugë. Nga dita e Hënë ndryshon dhe regjimi i lëvizjes së këmbësorëve. Qytetarët do të mund të lëvizin vetëm duke...

Lexo më shumë

25/03/2020

Masa dhe Rekomandime për Transportin Ndërkombëtar të...

Shtojcat e komunikimit nga Komisioni Europian për zbatimin e “Green Lanes” (korsive të gjelbra), nën udhëzimet për masat e menaxhimit të kufijve për të mbrojtur shëndetin dhe për të siguruar disponueshmërinë e mallrave dhe shërbimeve thelbësore.

Lexo më shumë

24/03/2020

Platforma e Bashkëqeverisjes - Raporto Problematikën

Këto kohë janë të karakterizuara nga vështirësi dhe probleme nga më të ndryshmet, të cilat kanë nevojë për komunikime të vazhdueshme mes individëve dhe shtetit, për të adresuar probleme të ndryshme që lindin në jetën e përditshme të qytetarëve. Nga sot çdo qytetar ka në dispozicion një kanal...

Lexo më shumë

23/03/2020

Njoftim nga Policia e Shtetit mbi kufizimin e lëvizjes

Në përgjigje të pyetjeve të shumta të adresuara nga qytetarët në adresat zyrtare, Policia e Shtetit sqaron se: Lejohen të qarkullojnë me automjete për të shkuar në punë duke plotësuar formularin e VETËDEKLARIMIT të gjithë punonjësit e administratës dhe biznesit në oraret 05:00 deri në orën 08:00...

Lexo më shumë

22/03/2020

Ndryshime në Buxhetin e Vitit 2020

Akti Normativ "Për disa ndryshime në Ligjin Nr.88/2019" Për Buxhetin e Vitit 2020" për të siguruar vijimin e masave të qeverisë kundër COVID-19 dhe për të qenë sa më pranë qytetarëve dhe bizneseve: - 12 miliardë lekë mbështetje nga Buxheti i Shtetit; - 11 miliardë lekë Garanci Sovrane në...

Lexo më shumë

22/03/2020

Lista e aktiviteteve që do të ushtrojnë veprimtarinë...

Nga dita e Hënë, datë 23.03.2020, do të lejohen të kryejnë aktivitetin e tyre në fashën orare 05.00-13.00 pikat e shitjes së produkteve ushqimore, me pakicë dhe shumicë, pikat e tregtimit të barnave, produkteve mjekësore, institucionet financiare, etj. Për më shumë informacion shkarkoni listën e...

Lexo më shumë

21/03/2020

Pezullim i fluturimeve për dhe nga Gjermania, Austria...

Në kuadër të masave drastike të ndërmarra nga Qeveria Shqiptare, për parandalimin e përhapjes së COVID-19, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njofton se duke filluar nga data 16 Mars, ora 23:59, NDALOHEN të gjitha fluturimet për dhe nga GJERMANI, AUSTRI, SVICËR dhe HUNGARI.

Lexo më shumë

21/03/2020

Njoftim mbi kufizimin e lëvizjes në fundjavë

Në zbatim të urdhrit për mbylljen apo kufizimin e lëvizjes në Republikën e Shqipërisë, me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19 Ndalohet qarkullimi për të gjithë qytetarët dhe automjetet, prej orës 13:00 të datës 21.03.2020 deri në orën 05:00 të datës 23.03.2020. Përjashtohen nga ky rregull...

Lexo më shumë

20/03/2020

Njoftim mbi përdorimin dhe ofertat e internetit

AKEP koordinim me operatorët e fushës, oferta të reja Interneti në kushtet e COVID-19:    1. 50% më shumë internet;    2. Akses falas në internet në çdo platformë edukative, përfshirë RTSH School channel;    3. Mundësi për abonentët me kontratë të telefonisë fikse për të pasur piataforma...

Lexo më shumë

20/03/2020

Numër i Gjelbër për këshilim të qytetarëve

Linja 0800 40 40 do të jetë në dispozicion të qytetarëve që duan të dinë se si mund të përfitojnë barnat me rimbursim, si të lidhen me mjekun e familjes, por edhe për këshilla se si duhet të sillemi gjatë periudhës së qarkullimit të COVID-19. 0800 40 40 do të jetë linjë e dedikuar këshilluese...

Lexo më shumë

17/03/2020

Shtyrje e afateve për Autorizimet për pajisjen me...

DPSHTRR në ndihmë e pranë qytetarëve! Për të gjithë kandidatët për Lejedrejtimi që u skadon afati i autorizimit për testin e teorisë apo të praktikës, do bëhet shtyrja e afatit përmes Sistemit eDM për të gjithë periudhën e pezullimit të shërbimit (nga dt. 13.03.2020) të DPSHTRR

Lexo më shumë

17/03/2020

Vetëdeklaro lëvizjen me mjet

Për t’i ardhur në ndihmë qytetarëve për vajtje/ardhjen në punë, me mjetet e tyre, për rastet kur nuk kanë transport nga firma ku punojnë - VETËDEKLARO ONLINE për qarkullimin vetëm gjatë orareve të përcaktuara. Kujdes! Informohu paraprakisht mbi oraret e lëvizjes dhe qarkullimit të mjeteve të cilat...

Lexo më shumë

Njoftime Zyrtare nga Kryeministria
dhe Ministritë

Kryeministria

Informohu mbi Aktin Normativ të Këshillit të Ministrave Nr. 3, datë 15.3.2020 - "Për marrjen e masave të veçanta administrative gjatë kohëzgjatjes së periudhës së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19".


Njoftime zyrtare nga Kryeministria mbi masat e marra për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Njoftime zyrtare mbi masat e marra për parandalimin e përhapjes së Covid-19.


Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Në kuadër të përballimit dhe kapërcimit me sukses të situatës së shkaktuar nga COVID 19, Këshilli I Ministrave ka miratuar propozimet e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për ndryshimet në Buxhetin e Shtetit për Vitin 2020.

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Për organizimin e Transportit Ndërkombëtar të Mallrave, në kushtet e parandalimit të përhapjes së Covid-19, kërkohet nga të gjitha kompanitë që kryejnë transport ndërkombëtar mallrash deklarimi i Mjeteve dhe Drejtuesëve të Mjeteve të cilët kryejnë këtë shërbim.


Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Masat e ndërmarra për parandalimin

Këshilla Mbi Parandalimin
e Përhapjes së Coronavirusit

 

MESAZHE SENSIBILIZUESE

 

Ardit Gjebrea

Mirëmëngjes nga Shqipëria

Alban Skënderaj

 

SHIKO MË SHUMË