Pagesa e Taksave Vjetore

You are here

 

Paguani Taksën Vjetore të Mjeteve të Përdorura - TVMP dhe Taksën Vjetore të Mjeteve të Luksit - TVML

DPSHTRR do të ofrojë shërbim për pagesën e taksave të mjeteve në sportelet e drejtorive rajonale dhe nëpërmjet bankës përmes aplikimit online në faqen zyrtare të DPSHTRR, krahas pagesës online në portalin e-Albania. Afatet e pagesave të taksave duhet të respektohen nëse keni plotësuar 365 ditë nga pagesa e vjetshme.

 

VINI RE!

 • Qytetarët duhet të jenë të pajisur me maska për të mbrojtur veten dhe të tjerët, ndryshe nuk do marrin shërbim në sportelet e DPSHTRR.
 • Qytetarët që paraqiten në sportel duhet të respektojnë radhën dhe distancën prej të paktën 2 metra nga njëri-tjetri.
 • Për udhëtimin me mjet, kujdesuni që dritaret e mjetit të qëndrojnë pakëz hapur për të lejuar qarkullimin e ajrit dhe që mjeti të dezinfektohet vazhdimisht për të ruajtur higjienën.
 • Vizitoni vazhdimisht faqen zyrtare të DPSHTRR www.dpshtrr.gov.al për t’u informuar mbi oraret e shërbimit dhe të rejat më të fundit.
 • Orari i shërbimit në sportel:
      - E Hënë: 08:00-19:00
      - E Martë-e Premte: 08:00-16:00
  *Në rast pushimi për festat zyrtare në ditën e Hënë, orari 08:00-19:00 do të aplikohet në ditën pasardhëse!

 


SI TË PAGUAJMË TAKSAT E MJETEVE?

 

Shërbim direkt në Sportel në çdo Drejtori Rajonale

Kliko Këtu për vendndodhjen e Sporteleve


Pagesë Online përmes Portalit e-Albania

Kliko Këtu për pagesën përmes Portalit 


Aplikim Online dhe Pagesë përmes Bankave

Plotëso Formularin dhe Paguaj në Bankë 


Informacion për Kontrollin Teknik të Mjetit

Shërbimi i kolaudimit (kontrollit teknik) tashmë ofrohet dhe administrohet nga DPSHTRR. Qëndroni në pritje të një njoftimi për fillimin e shërbimit!