Si të mbrohemi nga COVID-19?

You are here

RTSH KËSHILLON!

EVITONI LËVIZJET!

RREGULLAT TË RËNDËSISHME NDAJ COVID-19!

SI PËRHAPET COVID DHE SI TË MBROHEMI PREJ TIJ!

 

Këshilla Mbi Parandalimin
e Përhapjes së Coronavirusit