Denonco Akte Korruptive apo Abuzive nga Punonjësit Tanë

You are here

Sjellje jashtë etikës profesionale? Të kërkuan para nën dorë? Shkelje të tjera në këmbim të parave? Ishit prezent gjatë një ngjarje abuzive? Nuk të kthyen kusur? Mitmarrje?

Kontakti Juaj
DPSHTRR
DRSHTRR
Task Forca e Transportit Rrugor
Foto / Video
Files must be less than 35 MB.
Allowed file types: mp4 avi mp3 ogg wav flv wmv mov.

Kujdes! Do të dërgohen për verifikim vetëm rastet që kanë të dhëna vërtetuese për denoncimin dhe trajtojnë problematika në shërbimin e ofruar nga punonjësit tanë!

Do​ të trajtohen me prioritet rastet kur shkelja denoncohet me foto ose video.