Denonco Akte Korruptive apo Abuzive nga Punonjësit Tanë

You are here

Sjellje jashtë etikës profesionale? Të kërkuan para nën dorë? Shkelje të tjera në këmbim të parave? Ishit prezent gjatë një ngjarje abuzive? Nuk të kthyen kusur? Mitmarrje?

VINI RE! Nëse dëshironi të ruani anonimatin, nuk do të jetë e mundur të merrni një përgjigje në lidhje me rastin e raportuar prej jush. Megjithatë, DPSHTRR kujdeset që të gjitha rastet e raportuara, të verifikohen dhe të trajtohen plotësisht me qëllim përmirësimin e shërbimit dhe transparencës në komunikimin me qytetarët!
Kontakti Juaj
DPSHTRR
DRSHTRR
Task Forca e Transportit Rrugor
Foto / Video
Ngarko Foto (deri në 3)
Files must be less than 5 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png additional extensions.
Files must be less than 35 MB.
Allowed file types: avi mov mp3 ogg mp4 wav flv wmv.

Kujdes! Do të dërgohen për verifikim vetëm rastet që kanë të dhëna vërtetuese për denoncimin dhe trajtojnë problematika në shërbimin e ofruar nga punonjësit tanë!

Do​ të trajtohen me prioritet rastet kur shkelja denoncohet me foto ose video.