Kalimi nga një kategori e Lejes së Drejtimit në një tjetër

You are here

Kalimi nga një kategori Leje Drejtimi ekzistuese në një kategori tjetër


Lista e Autoshkollave Aktive

Informohuni mbi Autoshkollat Aktive, vendndodhjen e tyre dhe kategoritë përkatëse për të cilat përgatit kursantët për pajisjen me Leje Drejtimi.

Shfleto Listën e Autoshkollave

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga