Pandival 1.1

You are here

Retro.al i bashkohet këtë të Dielë, më 22 Shtator, eventit Pandival 1.1, i cili është edicioni i parë i festivalit shqiptar kushtuar gjeneratës së parë të Fiat Panda.
Do jemi te Tirana Social Center së bashku me Panda Club Albania, duke mbështetur organizimin dhe promovimin e mjetevehistorike nëpërmjet regjistrimit të mjeteve të reja me interes historik, infopoint për këdo që interesohet të mësojë për komunitetin e koleksionistëve në Shqipëri dhe sigurisht me shërbimin tonë më të ri #TargaSuvenir.

Foto Galeri: