RETRO feston në Korçë! 16-18 Gusht 2019

You are here

RETRO feston në Korçë!

Në fundjavën më të bukur verore 16-18 Gusht 2019, na gjeni bashkë me koleksionistët korçarë të mjeteve historike në qytetin plot tradita të Korçës! Promovojmë vlerat e mjeteve RETRO dhe mirëpresim anëtarë të rinj për t'u bërë pjesë e RETRO Club!

Sjellim pranë jush Targat Suvenir, ndaj mos mungoni të na vizitoni!

Mjete RETRO, Targa Suvenir, Birrë & Muzikë

Foto Galeri: