Projekti AutoMoto Park

You are here

PROJEKTI “AUTOMOTO PARK ALBANIA"

Hap historik për automotorizimin shqiptar dhe aktivitetet automobilistike!

DPSHTRR zhvilloi konsultën e parë teknike virtuale mbi projektin e “AutoMoto Park Albania”, një hap historik për zhvillimin e automotorizimit shqiptar.

Pjesë e këtij takimi ishin:

  • Blendi Gonxhja – Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR
  • Sokol Duma - prezantues i Projekt-Idesë së AutoMoto Park
  • Maksim Tashi - MIE, anëtar i Këshillit Drejtues të DPSHTRR, si edhe Kryetar i Komisionit Zyrtar RETRO – DPSHTRR
  • Niko Leka - President i Automobile Club Albania (ACA)
  • Eridon Lameborshi - Sekretar i Përgjithshëm i Automobile Club Albania (ACA)
  • Edvin Kasimati - Sekretar i Përgjithshëm i Federatës së Motociklizmit dhe Organizator i Rally Albania
  • Ismet Rexhepi - Kryetar i Federatës së Auto Sporteve të Kosovës
  • Germando Matraku, Melsi Aliaj dhe Enri Hasanaj - Përfaqësues nga Speedhunters Albania
  • Indri Hoxha dhe Frenkli Mema - Përfaqësues nga Illyrius Motorsport
  • Christian Vögeli - Përfaqësuesi i Emergency Response Albania

Takimi i parë caktoi hapat nismëtare dhe thirrje për përfshirje të mëtejshme të individëve dhe enteve. Ëndrra për komunitetin dhe tërë sektorin automotiv, por dhe për të apasionuarit e tifozat, me përfitime të jashtëzakonshme ekonomike e sigurie, ka sot mbështetjen nga Qeveria Shqiptare, Ministria e Infrastruktrës dhe Energjisë dhe posaçërisht angazhim konkret organizativ/financiar nga DPSHTRR! 

 

Projekti AutoMoto Park

 

Mirëpresim nga të gjithë të interesuarit idetë, sugjerimet dhe komentet mbi projektin AutoMoto Park Albania, brenda datës 18 Shtator 2020!

Takimi i parë virtual mbi Auto Moto Park e parë në Shqipëri!

Pjesa I

 

Pjesa II

Bëhu Pjesë

A E MBËSHTET “AUTOMOTO PARK ALBANIA”?

 

Bëhu pjesë e komunitetit të të apasionuarve pas automotorizmit shqiptar!

Informohu mbi ecurinë e projektit dhe bëhu pjesë e forumeve online!  

Informohu për eventet dhe organizimet automotive në Shqipëri dhe rajon! 

 

Bashkojmë ëndrrat, pasionin dhe adrenalinën! 

 

Komenti/Sugjerimi Juaj

Partnerët