I SIGURT MBI BIÇIKLETË!

Gjithmonë mbaj kokore!
Pedalo në korsinë e biçikletave!

Evente

02/04/2021

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Korçë

Përshëndetje nga Korça! Nga një qytet në tjetrin, vijojmë programet e edukimit të fëmijëve mbi sinjalistikën dhe rregullat e qarkullimit rrugor...

Lexo më shumë

29/03/2021

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Kavajë

Bashkë me vogëlushët e qytetit të Kavajës, zhvilluam orën mësimore simpatike e të dobishme për sinjalistikën dhe rregullat e qarkullimit rrugor në...

Lexo më shumë

29/03/2021

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Vlorë

Këndi i Sigurisë Rrugore udhëtoi sërish në qytetin e Vlorës, për të zhvilluar orën mësimore kaq simpatike e të dobishme për...

Lexo më shumë

19/03/2021

Siguria rrugore - Shkolla "Ibrahim Kodra”

Një tjetër aktivitet me këndin lëvizës të Sigurisë Rrugore  u zhvillua, këtë herë, në qytetin bregdetar të Durrësit! Bashkë me nxënësit e klasave të...

Lexo më shumë

17/03/2021

Siguria rrugore- Kopshti "Kridenel” Vlorë

Nën kujdesin e stafit të DRSHTRR Vlorë dhe edukatorëve të kopshtit “Kridenel, përgatitëm  sëbashku, këtë orë mësimore kaq simpatike e të dobishme për...

Lexo më shumë

05/02/2021

Siguria Rrugore- Kopshti "Bota e Fëmijëve”

Ekipi i DPSHTRR u ndal sot për të ndarë disa rregulla të thjeshta të Qarkullimit Rrugor me fëmijët e Kopshtit “Bota e Fëmijëve”. Mësuam rregullat...

Lexo më shumë

04/02/2021

Fëmijët, ambasadorët e sigurisë rrugore!-Vlorë

Fëmijët janë ambasadorët më seriozë të Sigurisë Rrugore! Me disa këshilla të thjeshta, me botën plot ngjyra na treguan se pak kujdes mbron jetën!...

Lexo më shumë

01/02/2021

Edukimi Rrugor- Kopshti “Ëngjëjt e së Ardhmes”, Fier

Me fëmijët e Kopshtit “Ëngjëjt e së Ardhmes” në qytetin e Fierit, ku nën kujdesin e stafit të DRSHTRR Fier dhe edukatorëve të palodhur, përgatitëm...

Lexo më shumë

16/11/2020

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Tiranë

Edukojmë fëmijët mbi rregullat e qarkullimit rrugor në Këndin e Sigurisë Rrugore, tashmë në hapësirat e rikualifikuara të Drejtoria Rajonale e...

Lexo më shumë

09/11/2020

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Vlorë

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Vlorë! Si pedalues apo si këmbësorë, edhe si shofera nesër, duhet që qysh të vegjël të njihemi me...

Lexo më shumë

07/11/2020

KËNDI EDUKATIV I SIGURISË RRUGORE NË FIER

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në hapësirat e rikualifikuara  të Drejtorisë Rajonale Fier! Si pedalues apo si këmbësorë, edhe si shofera...

Lexo më shumë

28/08/2020

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Vlorë

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore erdhi në qytetin bregdetar të Vlorës ku fëmijët u argëtuan duke mësuar mbi sinjalistikën dhe rregullat bazë të...

Lexo më shumë

Të Luajmë

Gjej Ndryshimet

Bëhuni rrugëtarë të zgjuar

Gjej fjalët

PATENTA IME