2020 Drift Kings Calendar

You are here

2020 Drift Kings Calendar

Seria e Drift Kings International prezanton kalendarin 2020 dhe datat për kampionatet e saj ndërkombëtare. Këto turne do të transmetohen drejtpërdrejt dhe do të paraqesin disa nga shoferët më të mirë nga e gjithë bota që garojnë në të katër kontinentet. Seria Ndërkombëtare Drift Kings është bërë fusha e betejës për depozituesit më të mirë në botë, me shoferë që marrin pjesë nga pesëdhjetë e katër vende të globit që nga 2005. Që prej këtij viti, Drift Kings është njohur si kampionati më i vjetër i shkëputjeve profesionale në kontinent. Në 2020 priten të shohim më shumë tifozë, më shumë eksitim dhe formacion më të plotë të shoferëve se kurrë më parë!

Deri atëherë, këtu është kalendari zyrtar për veprimin e këtij viti për pirjen e duhanit:

Nations

NATIONS RD1 - MARCH 28-29 SLOVAKIA

NATIONS RD2 - APRIL 18-19 HUNGARY

NATIONS RD3 - AUGUST 15-16 GERMANY (NUR)

NATIONS RD4 - NOVEMBER 14-15 JAPAN

NATIONS RD5 - DECEMBER 12 MALAYSIA

NATIONS FINAL - DECEMBER 13 MALAYSIA

Europe (Pro, Pro2, and Queen)

EUROPE RD1 - MARCH 28-29 SLOVAKIA

EUROPE RD2 - APRIL 18-19 HUNGARY

EUROPE RD3 - AUGUST 15-16 GERMANY (NUR)

EUROPE RD4 - SEPTEMBER 11-12 GERMANY (OSCHERSLEBEN)

EUROPE RD5 PRO & FINAL PRO2/QUEEN - OCTOBER 24-25 GREECE

EUROPE FINAL PRO - OCTOBER 31/1NOV CYPRUS

Asia

ASIA RD1 - NOVEMBER 14-15 JAPAN

ASIA RD2 - DECEMBER 12 MALAYSIA

ASIA FINAL - DECEMBER 13 MALAYSIA

Greece

GREECE RD1 – JUNE 13-14 MEGARA

GREECE RD2 - OCTOBER 17-18 NIGRITA

GREECE RD3 - OCTOBER 24-25 SERRES

GREECE FINAL - OCTOBER 31/1NOV ACHNA

Cyprus

CYPRUS RD1 - MARCH 14-15 ACHNA

CYPRUS RD2 - APRIL 11-12 ACHNA

CYPRUS RD3 - MAY 9-10 ACHNA

CYPRUS RD4 - JUNE 20-21 ACHNA

CYPRUS FINAL - OCTOBER 31/1NOV ACHNA