5 Shtator/ Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

You are here

5 Shtator/ Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

Sot festojmë ditën e Shenjtërimit të Nënë Terezës, misionares së humanizmit, paqes dhe dashurisë.

Le të na shërbejë kjo ditë, e jo vetëm, të kujtojmë çfarë është dedikimi ndaj njerëzve në nevojë dhe promovimi i paqes në botë.

“Ne nuk kemi nevojë për armë dhe bomba që të sjellim paqe në botë. Kemi nevojë për dashuri dhe dhembshuri.”


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga