Edukojmë përmes argëtimit fëmijët në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë

You are here

Edukojmë përmes argëtimit fëmijët në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë

Edukojmë përmes argëtimit fëmijët në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë!

Në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, ekipi i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor iu bashkua nismës së EuropeanMobilityWeek, si një projekt i përvitshëm i Komisionit Europian, që synon përmirësimin e cilësisë së jetesës duke promovuar përdorimin e transportit publik, biçikletën  e mjete të tjera alternative, dhe sigurisht ecjen.

 Le të përdorim sa më pak mjetet ndotëse dhe të përqafojmë qasjet e reja të transportit që janë miqësore për ambientin.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga