Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Tiranë

You are here

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Tiranë

Edukojmë fëmijët mbi rregullat e qarkullimit rrugor në Këndin e Sigurisë Rrugore, tashmë në hapësirat e rikualifikuara të Drejtoria Rajonale e Tiranës!

Si pedalues apo si këmbësorë, edhe si shofera nesër, duhet që të vegjël të njihemi me rregullat dhe rrezikun e përdorimit të rrugës, me sinjalistikën bazë e me rëndësinë e kujdesit për veten dhe tjetrin!

Projekti Kombëtar i DPSHTRR “Siguria Rrugore” në bashkëpunim me bashkitë, policinë, shkollat dhe komunitetet!