Këndi i Sigurisë Rrugore

You are here

Këndi i Sigurisë Rrugore

Për herë të parë trafiku dhe rreziku po mësohet sot në rrugë nga specialistë të DPSHTRR, vullnetarë të Ecovolis dhe APR. Kjo nisëm duhet të vazhdojë në kopësht, në lagje, në rrugë, me prindërit, me fëmijët.

Qytet i shëndetshëm, është pa makina!

Imagjino një qytet plot fëmijë dhe biçikleta, me rrugë të sigurta, kulturë biçikletash që në vegjëli, ajër i pastër, qytet i shëndetshëm, fëmije të fortë! Një qytet që e do jetën, bashkohet për më të mirën, ZERO KARBON, ZERO LEKË, këmbët e forta, zemra top! Një brez i tërë kudo po edukohet mbi dy rrota!

#MeFemijet #Siguria #Trafiku #Kujdesi