Mbështetje familjes Haxhiajt - Ndërtimi i shtëpisë së re drejt përfundimit

You are here

Mbështetje familjes Haxhiajt - Ndërtimi i shtëpisë së re drejt përfundimit

Është drejt përfundimit puna për ndërtimin e shtëpisë së z.Visjon Haxhiajt, pranë Bashkisë Tiranë, dhe shumë shpejt, së bashku me të gjithë familjen e tij do të kenë mundësi të jetojnë në një ambient të sigurt! 
Totali i mbledhur, vullnetarisht në ndërtimin e kësaj banese, nga gjithë stafi i DPSHTRR (drejtoritë rajonale dhe drejtoria qendrore) ka arritur në shumën prej 3,283,300 lekë të reja.
Solidariteti i ndryshon për mirë jetën një familjeje të madhe të goditur rëndë nga tërmeti!
 

#PërgjegjësiaSociale 

#MIE 

#Vullnetarizim
#SolidaritetZemre 

#EkipiDPSHTRRndihmon 

#SdoJeshKurrëVetëm