Ndihmë Monetare Nga Stafi i DRSHTRR Shkodër - Ndërtohet Një Tjetër Banesë

You are here

Ndihmë Monetare Nga Stafi i DRSHTRR Shkodër - Ndërtohet Një Tjetër Banesë

Një tjetër akt solidariteti dhe mbështetje vjen nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor. Familja Kraja, në Bashkinë Shkodër, do të bëhet me shtëpi të re.

Apelit për ndihmë, të shfaqur në televizionin lokal 'Star Plus', në qytetin e Shkodrës, i është përgjigjur stafi Drejtorisë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor në Shkodër, me drejtues Elson Çeliku, së bashku me Drejtorinë e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, për të dhuruar ndihmë monetare për ndërtimin e banesës së familjes.

Kryefamiljarja, znj.Xhemile, së bashku me të birin e saj, Brigenin, janë shprehur mirënjohës për këtë akt human, për familjen e tyre.

Të gjithë së bashku mund tia dalim.

Kronikën e plotë e gjeni në StarPlus TV: https://www.facebook.com/100001045637483/posts/4150239601687520/?d=n
 

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga