Nëna - Dashuri dhe respekt për gjyshet shqiptare!

You are here

Nëna - Dashuri dhe respekt për gjyshet shqiptare!

Vlerësojmë traditën shumëvjeçare në këtë fundjavë dedikuar gjysheve, shijojmë mrekullitë natyrore të Përmetit, mbështesim turizmin lokal dhe sjellim argëtim e surpriza!

Në mbështetje të Qendrës Tamara, në bashkëpunim me Bashkinë e Përmetit, respektojmë protokollet e sigurisë dhe distancës në natyrë

! Në datat 15-16 gusht, ora 18.00-20:00, në Bënjë.

#Nona #NukJeniVetëm #QendraTamara #DPSHTRR #MIE #NdjeshmëriaSociale

N❤️NA - Dashuri dhe respekt për gjyshet shqiptare!