Notte d’amore italiana⁣

You are here

Notte d’amore italiana⁣

Notte d’amore italiana⁣

Adriano Celentano, Lucio Batisti, Eros Ramazzotti, Vasco Rossi dhe shumë të tjerë sillen në një koncert live në 14 shkurt nga⁣

Rovena Dilo⁣

Renis Gjoka⁣

Eranda Libohova

Lorenc Hasrama⁣

⁣Ne zonen e ish bllokut⁣

Rr Vaso Pasha, ora 20:00.⁣

⁣#tirana100 #tiranaaplacetobe #tiranaqënukfle #nightmayoroftirana #kurdielliperëndon #kryebashkiakuinatës

Notte d’amore italiana⁣