Ora Edukative e Sigurisë Rrugore Me Nxënësit e Shkollës "Numani" nga Qyteti i Fierit dhe Shkollës “Lef Sallata” nga Qyteti i Vlorës

You are here

Ora Edukative e Sigurisë Rrugore Me Nxënësit e Shkollës "Numani" nga Qyteti i Fierit dhe Shkollës “Lef Sallata” nga Qyteti i Vlorës

Nuk ka investim me kthim më të lartë, sesa edukimi e formimi aktiv.

Me nxënësit e shkollës "Numani" nga qyteti i Fierit dhe shkollës “Lef Sallata” nga Vlora, në Këndin e Edukimit mbi Sigurinë Rrugore në ambientet e Shkollës së Mesme Industriale "Pavarësia", Vlorë, ku fëmijët mësojnë mbi rregullat e trafikut rrugor dhe këshillat mbi sigurinë rrugore në hapësirën e posaçme që simulon qarkullimin me sinjalistikat e duhura rrugore. 

Përfshirja që të vegjël, dhe që në bankat e shkollave, rrit vetëdijen e ndërgjegjësimin.

Për më shumë informacion: www.dpshtrr.al


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga