Shtëpia e re e ndërtuar për familjen Alstafa- Bashkia Vorë

You are here

Shtëpia e re e ndërtuar për familjen Alstafa- Bashkia Vorë

I gjithë ekipi i DPSHTRR u solidarizua me zemër, për rastin e familjes Alstafa në Bërxullë, Bashkia Vorë, duke kontribuar vullnetarisht me të gjithë fondin për rindërtimin dhe pajisjet e mobilimin e ri pas shkatërrimit nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit 2019.

Shtëpisë së tyre të re do t’i shtohet shumë shpejt edhe një anëtar i ri. 

Mbarësi e gëzime familjes Alstafa. 

 

Rikonstruksioni i shtëpisë në Bërxullë - Përgjegjësia Sociale DPSHTRR!
Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga