Siguria Rrugore me kampistët e KHA Summer Camp Escape Together

You are here

Siguria Rrugore me kampistët e KHA Summer Camp Escape Together

Siguria Rrugore e mbyll javën me kampistët e vegjël të KHA Summer Camp "Escape Together".

Larg vapës dhe zhurmës së qytetit, bashkë me Policinë Bashkiake, simuluam situata trafiku për të mësuar sjelljet e duhura në rrugë si këmbësorë dhe si drejtues mjeti.

Mësimi tabelat dhe sinjalistikat, gjithashtu edhe sensibilizimin ndaj një prej problemeve më të zakonshme të kohës, si ndalimi i  përdorimit të telefonit gjatë përdorimit të mjetit.

Nuk mund të mungonte asistenca nga Kryqi i Kuq, të cilët demonstruan për fëmijët teknikat e ndihmës së shpejtë në rast aksidentesh në rrugë dhe pasojat e tyre. 

Rrisim dhe edukojmë fëmijët drejt një qytetarie të përgjegjshme.

Ne linkun e mëposhtëm mund të ndiqni më shumë mbi aktivitetin:

https://www.facebook.com/reel/719843972417459?fs=e&s=cl


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga