Siguria Rrugore me Këndin e saj Edukon në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë

You are here

Siguria Rrugore me Këndin e saj Edukon në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë

Në ditën e dytë të aktivitetit,  fëmijët mësuan si të vendosin kokoren kur pedalojmë apo udhëtojmë me scooter, si të udhëtojnë me autobus dhe si të japim ndihmën e parë. Vizatuan me ngjyra  dhe e shijuan këtë aktivitet të Javës Evropiane të Lëvizshmërisë.

Në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, ekipi i Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor iu bashkua nismës së #EuropeanMobilityWeek, si një projekt i përvitshëm i Komisionit Europian, që synon përmirësimin e cilësisë së jetesës duke promovuar përdorimin e transportit publik, biçikletën  e mjete të tjera alternative, dhe sigurisht ecjen.

Le të përdorim sa më pak mjetet ndotëse dhe të përqafojmë qasjet e reja të transportit që janë miqësore për ambientin.

European Mobility Week u organizua në bashkëpunim të:

Bashkia Tiranë, Erion Veliaj

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor,  Blendi Gonxhja

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Policia Bashkiake Tiranë

Agjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit

Kryqi i Kuq Shqiptar

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga