Stafet e DRSHTRR Berat dhe Elbasan Dhurojnë Gjak

You are here

Stafet e DRSHTRR Berat dhe Elbasan Dhurojnë Gjak

Drejtoria Rajonale e Shërbimeve të Trasnportit Rrugor Berat dhe Elbasan vazhdojnë traditën e familjes së madhe të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor. Gjithmonë krah atyre që kanë nevojë për gjak duke treguar qytetari dhe humanizëm.

Faleminderit nga ekipit që u solidarizua me këtë nisëm!

Bëj dhuratën që shpëton jetë, dhuro gjak.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga