Suksese Të Gjithë Nxënësve Në Këtë Vit Shkollor / Së Shpejti Fillojmë Me Këndin Edukativ Të Sigurisë Rrugore

You are here

Suksese Të Gjithë Nxënësve Në Këtë Vit Shkollor / Së Shpejti Fillojmë Me Këndin Edukativ Të Sigurisë Rrugore

Duke i uruar të gjithë nxënësve një vit të mbarë shkollor, ju rikujtojmë që së shpejti do takoheni edhe me ekipin e Këndit Edukativ për Sigurinë Rrugore

Jemi krenarë dhe të përkushtuar për të vijuar me këtë projekt, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sporteve, bashkitë, policinë, Kryqin e Kuq, shkollat, komunitetet, etj., duke sensibilizuar për mobilitetin urban, sigurinë rrugore, njohuritë mbi trafikun dhe lëvizjen. 

Përfshirja që të vegjël dhe në bankat e shkollave rrit vetëdijen e ndërgjegjësimin. Suksese!

Ndiqni videon e realizuar: https://fb.watch/fuVpyEcv08/


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga