Tetori Rozë- Diagnostikimi në kohë shpëton jetë

You are here

Tetori Rozë- Diagnostikimi në kohë shpëton jetë

Diagnostikimi në kohë shpëton jetë!

Në një përpjekje globale  për të rritur ndërgjegjësimin për kancerin e gjirit, tetori është përcaktuar si “Muaji Rozë”.

Gjatë këtij muaji kryhen fushata kombëtare e ndërkombëtare shëndetësore, të organizuara nga institucione të shumta, shoqata dhe individë, për të rritur ndërgjegjësimin për parandalim, diagnostifikim, trajtim dhe kurim të kësaj sëmundje.

Edukimi dhe informimi për shenjat dhe simptomat që lidhen me kancerin e gjirit janë kryesore gjatë këtij muaji.

MOS HARRONI!!!

Sot është e mundur që diagnostikimi i hershëm të shpëtojë jetën.
Shërbimi ofrohet falas. Kontaktoni me mjekun e familjes për të bërë mamografinë.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga