Tetori Rozë- Drejtoje Timonin nga Shëndeti Yt

You are here

Tetori Rozë- Drejtoje Timonin nga Shëndeti Yt

Drejtoje Timonin nga Shëndeti Yt! 

Tetori Rozë muaji i ndërgjegjësimit global për të rritur ndërgjegjësimin për kancerin e gjirit.

Vetëkontrolli mujor dhe ekzaminimi nga personeli shëndetësor janë mënyrat e kontrollit më efektive që ndihmojnë në diagnostikimin në kohë të kancerit të gjirit.
Edukimi dhe informimi për shenjat dhe simptomat që lidhen me kancerin e gjirit janë kryesore gjatë këtij muaji.

Mos Harroni! Sot është e mundur që diagnostikimi i hershëm të shpëtojë jetën.Shërbimi ofrohet falas. Kontaktoni me mjekun e familjes për të bërë mamografinë.

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga