Tetori Rozë në DPSHTRR

You are here

Tetori Rozë në DPSHTRR

Tetori rozë, solli mes ekipit tonë zv. Ministren e Shëndetësisë Prof.Dr. Mira Rakacolli dhe tre profesionistë të kujdesit shëndetësor në QSUT, Dr. Alketa Ymeri, Rajmonda Lalaj dhe Erald Çoçka, për të sjellë praktika nga jeta e përditshme spitalore për të rritur akoma më shumë ndërgjegjësimin. 

Betejat e vështira përballë të tillave sëmundje, fitohen. Por të prekura nga stigma, shumë femra nuk flasin për kalvarin që trajtimi i kancerit sjell, por Denisa, juriste në Drejtorinë Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor solli para të gjithëve ne historinë e saj, atë të një gruaje dhe nëne të fortë, fitimtare ndaj kësaj betejë.

Gratë nuk lindin të forta, ato bëhen nga stuhitë nëpër të cilat kalojnë.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga