DPSHTRR Solidarizohet me Tetorin Rozë

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor solidarizohet me "Tetorin Rozë", muajin kushtuar ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit të popullatës mbi Kancerin e Gjirit, në rritjen e vëmendjes dhe mbështetjes për vetëdijen, zbulimin dhe trajtimin e hershëm, si dhe kujdesin për këtë sëmundje. 

Statistikat tregojnë se përhapja e kancerit të gjirit është 1 në 8 femra.

Zbulimi i hershëm është kura më efektive për kancerin e gjirit!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga