Dhurim Gjaku

You are here

 • Dhurim gjaku, DRSHTRR Vlorë

  03/05/2019
  Nismës humanitare për dhurimin e gjakut, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq,  ju bashkuan dhe kolegët e Drejtorisë Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor Vlorë! Gjithë stafi i DPSHTRR dhe 13...

  Lexo më shumë

 • Dhurim Gjaku

  19/03/2019
  Gjaku është dhurata më e çmuar që çdokush mund t'i japë një personi tjetër - dhurata e jetës. Një vendim për të dhuruar gjakun tuaj mund të shpëtojë një jetë! Nismës së Fondacionit “Fundjavë Ndryshe...

  Lexo më shumë