Evente - Përgjegjesia Sociale

You are here

 • Drshtrr Elbasan- Më pranë komunitetit- Solidarë

  20/12/2020
  Festat janë për të gëzuar gjithëkënd!  Në prag të festave të fundvitit, ekipi i DRSHTRR Elbasan, ka mbështetur rreth 60 familje në nevojë, me pako ushqimore.   Të gjithë bashkë! SOLIDARË

  Lexo më shumë

 • Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Tiranë

  16/11/2020
  Edukojmë fëmijët mbi rregullat e qarkullimit rrugor në Këndin e Sigurisë Rrugore, tashmë në hapësirat e rikualifikuara të Drejtoria Rajonale e Tiranës! Si pedalues apo si këmbësorë, edhe si...

  Lexo më shumë

 • TETORI ROZË

  01/10/2020
  Në një përpjekje globale në parandalimin e Kancerit të Gjirit! Muaji Tetor, shënon fillimin e muajit të  ndërgjegjësimit në përpjekje për parandalimin e kancerit  të gjirit. Kjo fushatë...

  Lexo më shumë

 • Dita Botërore e Pastrimit - Rrugë të Pastra

  19/09/2020
  Hapja e aksionit "Ta Pastrojmë Shqipërinë". Vullnetarët e Green Line Albania sëbashku me stafin e DPSHTRR, në Ditën Botërore të Pastrimit lançojnë nëpërmjet veprimeve konkrete nismën më të re...

  Lexo më shumë

 • DITA NDËRKOMBËTARE E NDIHMËS SË PARË- DRSHTRR RRETHE

  12/09/2020
  Momente gjatë sensibilizimit mbi ndihmën e shpejtë me punonjësit e Drejtorive Rajonale: Berat, Durrës, Elbasan, Korçë, Kukës dhe Vlorë, në bashkëpunim me Qendrën Vullnetare të Emergjencave Civile  ...

  Lexo më shumë

 • Festat duan dashuri

  29/12/2019
  Në prag të ardhjes të Vitit të Ri, stafi i DPSHTRR ka vizituar disa nga familjet në  fshatin Berxullë, të prekura nga tërmeti i muajit nëntor, duke dhuruar ndihma e lodra për fëmijët e këtyre...

  Lexo më shumë

 • TETORI ROZË

  02/10/2019
  Në një përpjekje globale  për të rritur ndërgjegjësimin për kancerin e gjirit, tetori është përcaktuar si “Muaji Rozë”. Gjatë këtij muaji kryhen fushata kombëtare e ndërkombëtare shëndetësore, të...

  Lexo më shumë

 • Dhurim gjaku, DRSHTRR Vlorë

  03/05/2019
  Nismës humanitare për dhurimin e gjakut, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq,  ju bashkuan dhe kolegët e Drejtorisë Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor Vlorë! Gjithë stafi i DPSHTRR dhe 13...

  Lexo më shumë

 • Dhurim Gjaku

  19/03/2019
  Gjaku është dhurata më e çmuar që çdokush mund t'i japë një personi tjetër - dhurata e jetës. Një vendim për të dhuruar gjakun tuaj mund të shpëtojë një jetë! Nismës së Fondacionit “Fundjavë Ndryshe...

  Lexo më shumë