Evente

You are here

 • Këndi i Sigurisë Rrugore Shkolla Servete Maci

  17/02/2020
  Në kuadër të "Vitit 2020-Viti i Sigurisë Rrugore" për rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit mbi sigurinë rrugore, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor - Ministria e...

  Lexo më shumë

 • Notte d’amore italiana⁣

  12/02/2020
  Notte d’amore italiana⁣ Adriano Celentano, Lucio Batisti, Eros Ramazzotti, Vasco Rossi dhe shumë të tjerë sillen në një koncert live në 14 shkurt nga⁣ Rovena Dilo⁣ Renis Gjoka⁣ Eranda Libohova Lorenc...

  Lexo më shumë

 • Këndi i Sigurisë Rrugore Shkolla Pjetër Budi

  12/02/2020
  Në kuadër të "Vitit 2020-Viti i Sigurisë Rrugore" për rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit mbi sigurinë rrugore, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor - Ministria e...

  Lexo më shumë

 • RETRO Valentine

  10/02/2020
  Love is Classic! Classic is Retro! Retro is Love! 14 Shkurti po afron! Doni diçka të ndryshme për të dashurin/dashurën tuaj Ditën e Shën Valentinit? Tregoni dashurinë tuaj me një dhuratë që do të...

  Lexo më shumë

 • Këndi i Sigurisë Rrugore Shkolla Kosova

  10/02/2020
  Në kuadër të "Vitit 2020-Viti i Sigurisë Rrugore" për rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit mbi sigurinë rrugore, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor - Ministria e...

  Lexo më shumë

 • 2020 Drift Kings Calendar

  29/01/2020
  Seria e Drift Kings International prezanton kalendarin 2020 dhe datat për kampionatet e saj ndërkombëtare. Këto turne do të transmetohen drejtpërdrejt dhe do të paraqesin disa nga shoferët më të mirë...

  Lexo më shumë

 • Moto Ride Albania 1 - 3 Maj 2020

  16/01/2020
  "Motoride Albania 1000 Eagles" edicioni i dyte në Shqiperi është një turne ndërkombëtar me motor katër-ditor që do të zhvillohet në data nga 1 me 3 Maj. Ky lloj festivali do t'ju ofrojë të njiheni në...

  Lexo më shumë

 • STEELWINGS MOTOFEST 2020! EDICIONI 12! SHESHI SKËNDERBEJ

  15/01/2020
  Është bërë tashmë traditë që Motofest zhvillohet çdo vit duke mbledhur të gjithë dashamirësit e Harley Davidson dhe muzikës rrok. STEELWINGS MOTOFEST 2020! EDICIONI 12! SHESHI SKËNDERBEJ!! Prova...

  Lexo më shumë

 • Via Dinarcia - 03 Tetor -10 Tetor 2020

  12/01/2020
  Via Dinarcia do të përfshijë më shumë se 2000Km përgjatë Maleve të Ballkanit. Duke filluar nga Slovenia, Kroacia, Bosnje Hercegovina, Mali i Zi, Shqipëria, Kosovë, Maqedonia e Veriut.  Kjo rrugë...

  Lexo më shumë

 • Taiex

  10/01/2020
  Viti 2020 nis në tone të larta, siç mbyllëm 2019-ën, me fokus maksimal në sigurinë e transportit rrugor, mision i mundur nëse investohemi te teknologjia dhe direktivat e BE-së! DPSHTRR fiton...

  Lexo më shumë

Pages