Pyetje të Shpeshta

You are here

Mjetet Retro

Regjistrim Mjeti

Të Tjera

  • Cili është orari zyrtar i punës?

    E Hënë: 08:00 – 16:00  /  E Martë: 08:00 – 16:00  /  E Mërkurë: 08:00 – 19:00 *  /  E Enjte: 08:00 – 16:00  /  E Premte: 08:00 – 16:00. Dita e Shtunë e Diel janë pushim. * Gjatë ditës së Mërkurë...

    Lexo më shumë

Lejedrejtimi dhe leje qarkullimi ndërkombëtare

Lejedrejtimi

Targa