Përgjegjesi Sociale

You are here

Siguria Rrugore në South Outdoor Festival, Borsh!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve e Transportit Rrugor ju fton të vini në Borsh!

Ndryshime në sektorin e Autoshkollave, sigurinë rrugore dhe për drejtuesit e mjeteve!

Me propozim të Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor, risi dhe ndryshime pozitive vijnë për sektorin e Autoshkollave, Sigurinë Rrugore dhe për drejtuesit e mjeteve me Udhëzimin e ri të MIE, Nr. 9, dt. 14.4.2022.

Bëhu një shofer/e i/e zgjuar!

Kërkohet shoferi më smart i botës! A gjendet ai vallë në Shqipëri?!

Solidaritet për Ukrainën!

   

Solidaritet me Ukrainën, me evropianët ukrainas të sulmuar e dhunuar në shtëpinë e tyre nga agresori që nuk është Rusia por një i çmendur në kontroll të aparatit ushtarak rus që po terrorizon ukrainasit dhe tërë globin në vitin 2022! Kjo nuk është as luftë, është KRIM i pacipë kundër njerëzimit, është sulm ndaj të gjithëve ne, ndaj lirisë e ndaj jetës sonë! Lutemi për Ukrainën dhe fatin e të gjithë botës! Vuajmë me Ukrainën!

Bli një targë suvenir si në foto, dhe fondi shkon për popullin në nevojë të Ukrainës!

Respektimi i sinjalistikave rrugore nga përdoruesit e rrugës

   

Sa respektohen sinjalistikat rrugore nga përdoruesit e rrugës? Zbulojeni në episodin e radhës të “N’Timon” - Top News!

Ta Pastrojmë Shqipërinë- DPSHTRR i bashkohet nismës

   

Në prag të festave të nëntorit, DPSHTRR iu bashkua nismës “Ta Pastrojmë Shqipërinë”!

Falenderojmë kolegët e DRSHTRR Fier dhe Sarandë që u solidarizuan me nismën! 

Patriotizëm nuk është vetëm ta duash vendin tënd, por edhe të respektosh e të mbash pastër ambientin ku jetojmë!

Projektet edukative mbi Sigurinë Rrugore

  

Krenohemi në këto 2 vjet për të gjitha nismat, projektet dhe eventet edukative për sigurinë rrugore!

Vendos kokoren!

    #VendosKokoren
A e dini se 97% e çiklistëve të përfshirë në aksidente rrugore me pasoja fatale, nuk kishin vendosur kokoren!
Për përdoruesit e scooter elektrik, një mjet i ri që gjithmonë e më shumë po përdoret në rrugët e kryeqytetit:
Vendosni kokore
Respektoni semaforin dhe këmbësorët
Sinjalizoni me zile për të njoftuar përdoruesit e tjerë të rrugës
Jini të dallueshëm përmes ndriçimit veçanërisht kur udhëtoni në darkë
Të gjithë mund të luajmë një rol për sigurinë rrugore! Jep kontributin tënd, shpëto jetë!

DPSHTRR: Inva Mula & Nina mesazh për vendosjen e rripit të sigurimit në makinë!

   

#VENDOSRRIPIN  

Sa herë e keni pyetur veten pse është e detyrueshme të lidhni rripin e sigurimit në makinë. Këtë herë na përgjigjet Inva Mula, në rolin e Ambasadores së Sigurisë Rrugore, e cila bashkë me vajzën e saj Nina, dërgojnë këtë mesazh ndërgjegjësues për të gjithë ne, shoferë/e apo pasagjerë, mbi udhëtimin e sigurt.

Është befasues numri i personave që i bëjnë bisht përdorimit të rripit të sigurimit.

Ambiente të reja shërbimi në DRSHTRR Tiranë (Fushë Prezë)!

    Kushte pune e shërbimi dinjitoze, akomodim për sektorë të rinj të DPSHTRR, investim strategjik që zgjidh nevoja trualli, zyra, magazina, salla, kapanone, nyje furnizimi për QKT, poligon testimi, ambiente sanitare, garazhe e parkime, akses rrugor me dy kahe, ergonomi, standarde e optimizim shërbimi, siguri, modernizim e cilësi!

Drejt përfundimit rikonstruksioni DRSHTRR Berat!

    Drejt përfundimit punimet për gjelbërimin dhe sistemimet, asfaltim, ndriçim, kuneta e trotuare në kantierin e kompleksit të ri të Drejtorisë Rajonale (DRSHTRR) Berat! Vijojmë me lidhjet me rrugët, rrethimin, hyrjen dhe vendrojen, sinjalistikën e vizimet, instalime sigurie, etj! Fondet nga vetëfinancimi!

Pages


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga