Ora Edukative e Sigurisë Rrugore Për Vitin 2023 Nisi Me Nxënësit e Shkollave "Katund i Ri" Në Kashar Dhe "Alush Bardhi" Në Farkë

You are here

Rinisën për këtë vit aktivitetet e Sigurisë Rrugore me shkollat "Katund i Ri" në Kashar dhe "Alush Bardhi" në Farkë. 

Fëmijët mësuan rregullat bazë të sigurisë rrugore nga ekipi i specializuar i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, e më pas kaluan në cirkuitin e improvizuar për t'u njohur me tabelat kryesore të qarkullimit.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga