9 Maj, Dita e Europës! 

You are here

 9 Maj, Dita e Europës! 

 Sot, 74 vite nga Deklarata e Schuman mbi krijimin e Europës së Bashkuar, kremtojmë diversitetin dhe vlerat e përbashkëta që bënë bashkë shtetet e Bashkimit Europian!

 Mbi të njëjtat principe të krijimit të BE, ato të solidaritetit dhe paqes, Shqipëria si vend aspirant dhe Automotorizimi Shqiptar po punojnë me të gjithë strukturat e tyre drejt unifikimit dhe standatizimit me BE!

 

Tags: 

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga