Akti ynë i tretë solidar, nga fondet e DPSHTRR

You are here

Viti 2020 shënoi kohën më të vështirë për sektorin e transportit rrugor të udhëtarëve, por pandemia vijon dhe është detyrim, përgjegjësi, mision që

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor- MIE të vijojë të ndihmojë e kontribuojë duke qenë sa më pranë këtij sektori në krizë! Akti ynë i tretë solidar, nga fondet e DPSHTRR,

e çon në - 4 milionë euro ndihmën direkte për sektorin, operatorët, subjektet, përgjatë 2020-ës! 

Nga nesër, shpërndajmë (përmes DPT) ndihmën solidare në vlerën 10,000 Lekë për secilin nga 10,000 të punësuarit dhe ish-të punësuarit në vitin 2020 në subjektet e transportit publik,

qytetas, ndërqytetës dhe shërbim taksi, në numrat e llogarive përkatëse të çdo individi! 

Pranë Jush edhe në vështirësi!

Gëzuar! 

(Për çdo pyetje, verifikim, korrigjim, ju lutem mos hezitoni të na shkruani te: www.dpshtrr.gov.al)

#SolidaritetiDPSHTRR #MIE #Gëzuar #Pandemia2020 #Bashkë #PranëJush

Video: 

Paketa e Tretë e Solidaritetit!