DPSHTRR zhvilloi konsultën e parë teknike virtuale mbi projektin e “AutoMoto Park Albania”, një hap historik për zhvillimin e automotorizimit shqiptar

You are here

   

Pjesë e këtij takimi ishin:

·       Blendi Gonxhja – Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR

·       Sokol Duma - prezantues i Projekt-Idesë së AutoMoto Park

·       Maksim Tashi - MIE, anëtar i Këshillit Drejtues të DPSHTRR, si edhe Kryetar i Komisionit Zyrtar RETRO – DPSHTRR

·       Niko Leka - President i Automobile Club Albania (ACA)

·       Eridon Lameborshi - Sekretar i Përgjithshëm i Automobile Club Albania (ACA)

·       Edvin Kasimati - Sekretar i Përgjithshëm i Federatës së Motociklizmit dhe Organizator i Rally Albania

·       Ismet Rexhepi - Kryetar i Federatës së Auto Sporteve të Kosovës

·       Germando Matraku, Melsi Aliaj dhe Enri Hasanaj - Përfaqësues nga Speedhunters Albania

·       Indri Hoxha dhe Frenkli Mema - Përfaqësues nga Illyrius Motorsport

·       Christian Vögeli - Përfaqësuesi i Emergency Response Albania
 

Takimi i parë caktoi hapat nismëtare dhe thirrje për përfshirje të mëtejshme të individëve dhe enteve. Ëndrra për komunitetin dhe tërë sektorin automotiv, por dhe për të apasionuarit e tifozat, me përfitime të jashtëzakonshme ekonomike e sigurie, ka sot mbështetjen nga Qeveria Shqiptare, Ministria e Infrastruktrës dhe Energjisë dhe posaçërisht angazhim konkret organizativ/financiar nga DPSHTRR!