DRSHTRR Korçë / 135 Mijë Shërbime në Vit për mbi 62 Mijë Drejtues Mjetesh

You are here

Drejtoria Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor Korçë, kompleksi i ri i shërbimeve të transportit Rrugor, ku ofrohen 135 mijë shërbime në vit për mbi 62 mijë drejtues mjetesh, e ku i shërbehet në kushte dinjitoze tashmë, qytetarëve të 5 bashkive: Korçë, Pogradec, Devoll, Kolonjë dhe Maliq.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

https://www.youtube.com/shorts/WrAEM_9jC4c


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga