DRSHTRR Korçë / Kompleksi që Ofron 135 Mijë Shërbime në Vit

You are here

Kompleksi i ri i shërbimeve të transportit rrugor, Drejtoria Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor në Korçë, në unazën e qytetit, ku ofrohen 135 mijë shërbime në vit për mbi 62 mijë drejtues mjetesh të qarkut juglindor.

Pamjet flasin vetë për vizionin e kësaj drejtorie për qytetarët dhe shërbimet publike, për punën e prekshme të transformimit të automotorizimit shqiptar.

Video: 

DRSHTRR Korcë/ Ambientet e Reja


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga