DRSHTRR Tirana!

You are here

Duke falenderuar qytetarët për mirëkuptimin e treguar për procedurat e reja informatike të kontrollit fizik, domosdoshmëri për sigurinë e regjistrimit të mjeteve,

pjesë e upgrade të sistemit eDPSHTRR, dhe respektimit të masave anti-Covid19 në ditët e fluksit të fundvitit,

garantojmë që çdo ditë do shërbejmë deri në qytetarin e fundit, me tërë mundësitë dhe përkushtimin e ekipit tonë! 

DRSHTRR Tirana, drejtoria kryesore rajonale e cila mbulon 33% të shërbimeve në rang kombëtar me rreth 800,000 shërbime në vit (+7% më shumë se vitin 2019) për 344,325 drejtues mjetesh dhe për 241,984 mjete të regjistruara,

sot operon në kushte shumë më dinjitoze për punonjësit dhe qytetarët, me pajisje e sisteme të reja dhe me një imazh shërbimi të ribranduar! 

Për të shmangur radhët, pritjen dhe grumbullimet, LUTEMI të informoheni mbi aplikimet online dhe rezervimin online të takimit në sportel te: www.dpshtrr.gov.al

#TransformimiDPSHTRR #MIE #FituesICT #DRSHTRRTirana #VëmendjaTeQytetarët #Informatizimi #SiguriTransparencë #StandardeRisi #2020RezultateRekord #MëLehtëMëShpejtMëLirë #Digjitalizimi #ShërbimeCilësore #PunëShumëFjalëPak #EuropaKëtu #ShqipëriaQëDuam

Video: 

Ambientet e reja të DRSHTRR Tiranë