DRSHTRR Tirana 2 (ish-NSHRAK) me Kushte Dinjitoze Shërbimi

You are here

Mirëpresim qytetarët, tashmë me kushte dinjitoze shërbimi, në Drejtorinë Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor Tirana 2 (ish-NSHRAK) ku kryhen rreth 300 mijë shërbime në vit ose 10% e shërbimeve në rang kombëtar.

Qendra e Kontrollit Teknik në ish-NSHRAK plotësisht e transformuar e me standarde  europiane për t’i shërbyer 100 mijë mjeteve në vit.

Sot, puna për transformimin rrënjësor flet vetë. Pastërtia, rregulli e kultura janë realitet i prekshëm. Lehtësimi i shërbimeve duke ulur kostot e tarifat dhe duke rritur cilësinë e shërbimit.

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga