DRSHTRR Tirana - Fillon faza e 3-të e punimeve

You are here

Ka nisur puna për punimet e fazës 3, tek Drejtoria Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor Tiranë.

Gjatë kësaj faze do të bëhet i mundur kompletimi i ndriçimit të hapësirës 7800 m2, mobilim urban të 500 m2 trotuar, për rritjen e komoditetit për qytetarët në kushtet e orareve dhe masave të detyrueshme nga pandemia.

Hijëzime, ulëse, sistemime, zona pedonale, gjelbërim, rampa, sinjalistikë orientuese.

Punohet në orare e ditë që nuk pengojnë shërbimin për qytetarin.

Për më shumë informacion:
https://www.dpshtrr.al/drshtrr-tirane

#DPSHTRR#MIE#DRSHTRRTirana#VëmendjaTeQytetarët#SkaKohëPërPushim#AutomotorizimiShqiptar