Eventi "Kodikët e Beratit", Berat 10 - 12 Maj!

You are here

 Sonte Berati është kthyer në një spektakël të vërtetë dritash, ngjyrash dhe tingujsh, falë projeksioneve fantastike nga Florian Çanga, si dhe muzikës nga Dj. Erta.

 Bashkohuni me për të përjetuar emocione të paharrueshme me Kodikët e Retros


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga