Eventi "Kodikët e Beratit", Berat 10 - 12 Maj!

You are here

 Qytetit të “Një mbi një dritareve” i kanë shtuar edhe më tepër hijeshinë mjetet historike  RETRO, ngjyrat dhe shkëlqimi i të cilave e kanë kthyer vendin në një peisazh piktoresk.

 Ju mirëpresim për të ndarë së bashku këtë eksperiencë mahnitëse dhe për të zbuluar surprizat e mrekullueshme! 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga