Investimet në DRSHTRR Shkodër - Shërbime cilësore

You are here

Me rreth 133 mijë praktika në vit, DRSHTRR Shkodër ofron shërbim për 80 mijë drejtues mjetesh dhe 50 mijë mjete të regjistruara.

Sot, qytetarët e Shkodrës marrin shërbime cilësore në kushte të përmirësuara pune, falë investimeve në ambiente, kapanonit për kontrollin fizik e zyrave të shërbimit, si edhe rrjeteve e sistemeve të reja. 

Prioriteti ynë, lehtësia e shërbimeve për qytetarët!