Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Vlorë

You are here

Këndi i Sigurisë Rrugore udhëtoi sërish në qytetin e Vlorës, për të zhvilluar orën mësimore kaq simpatike e të dobishme për sinjalistikën dhe rregullat e qarkullimit rrugor! 

Mësojmë rregullat e qarkullimit rrugor, sepse ne e dimë që edukimi që nis që në vegjëli, na bën qytetarë shumë të përgjegjshëm të së nesërmes! 

Për më shumë, shiko në:

https://www.dpshtrr.al/te-reja/evente/kendi-edukativ-i-sigurise-rrugore-...

#DPSHTRR 

#MIE 

#EdukimiRrugor 

#MësojmëDukeLuajtur 

#SiguriaRrugore 

#Vlora