Komisioni Retro dhe Modelet e Inspektuara në Komisionin e Rradhës

You are here

Komisioni Retro inspektoi disa mjete tepër të veçanta gjatë kësaj jave, të cilat u paraqitën për t'u bërë pjesë e regjistrit kombëtar të mjeteve historike shqiptare. Janë mirëmbajtur e restauruar me kujdes e shumë dashuri, që të ishin në "performancën" më të mirë për kualifikimin e tyre. 

Modelet të cilat shihni në foto janë:

1. 1957 Ford Thunderbird

2. 1989 Volkswagen Golf GTI

3. 1986 Mercedes Benz W126

4. 1970 Mercedes Benz W114

Për të parë flotën e mjeteve të cilat kualifikohen dhe pajisen me targat e Retro Koleksionit Shqiptar, vizitoni faqen zyrtare www.retro.al!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga